مقاله و تحقیق برنامه الگويي HACCP برای توليد بستنی

مقاله و تحقیق برنامه الگويي HACCP برای توليد بستنی

اندازه: 184

تعداد صفحات: 11

قابلیت چاپ: سیاه و سفید

کیفیت محصول: عالی

فایل مشابه: دارد

پشتیبانی محصول: دارد

مجوز انتشار: دارد

نوع فایل: ورد ،

سایز طراحی: A4 ،

دسته بندی:

قیمت: 2500 تومان

تعداد نمایش: 22 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: ۱۰ مهر ۱۳۹۵

به روز رسانی در: ۱۰ مهر ۱۳۹۵

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

2500 تومان – خرید

مقاله و تحقیق برنامه الگويي HACCP برای توليد بستنی

برنامه الگويي HACCP برای توليد بستنی
۱٫ توصيف فرآورده:
بستنی (Ice cream) فرآورده لبنی منجمد آماده مصرفی است که اط شير گاو و يا گاوميش از طريق ترکيبل و فرآيند مناسب بر روی خامه يا ساير فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده خوراکی بدست مي آيد. همچنين حاوی, پايدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ های خوراکی مجاز نيز ميباشد.
اين برنامه صرفاً ةک فرآورده يعنی “بستنی” را پوشش مي دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده های ديگری را توليد کند بايد برنامه ديگری نيزتدوين نمايد.
جدول توصيف فرآورده بستنی
نام بستنی
مشخصات مهم
چگونه مورد استفاده قرار ميگيرد؟
بدون فرآورده ديگری مصرف ميشود(يک فرآورده آماده مصرف است)توسط عموم مردم از جمله گروههايي که بيشتر در معرض خطر ميباشند.
نوع بسته بندی
مدت ماندگاری
در چه مکانهايي بفروش ميرسد؟ ظروف ۱ و۵/۰ ليتری
۱۲ماه درصورت نگهداری در دمای ۱۸- درجه سانتی گراد
بستنی فروشها,خواربار فروشی ها و بطورکلی”خرده فروشان” برای ارائه به مصرف کنندگان نهايي
نشانه گذاری محصول
کنترل مخصوص زمان توزيع برابر ضوابط مرجع ذيصلاح
رعايت دمای کمتر از۱۸- درجه سانتيگراد ازطريق حمل بوسيله خودروهای سردخانه دارمخصوص,جلوگيری از صدمه ديدن بسته بندی
نام و امضاء تنظيم کننده: تاريخ تنظيم:
نام و امضای تأييد کننده: تاريخ تأييد:

۲٫ فرآيند توليد:
اين برنامه کل فرآيند توليد “بستنی” را صرفاً تا مرحله بارگيری از کارخانه در بر ميگيرد زيرا بستنی به صورت خرده فروشی به مصرف کننده عرضه ميگردد احتمال اينکه درهنگام توضيح يانگهداری آلوده شود وجود ندارد.

تهيه کننده: تأئيدکننده:
تاريخ: تاريخ:
نمودار فرآيند توليد بستنی در شرکت

مقاله و تحقیق برنامه الگويي HACCP برای توليد بستنی

پاسخ دهید