مقاله ويژگيهاي چربي مورد استفاده در خوراك دام و طيور

اندازه: 260.50K

تعداد صفحات: 8

کیفیت محصول: عالی

نوع فایل: ورد ،

دسته بندی:

قیمت: 1500 تومان

تعداد نمایش: 13 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: ۲۲ آبان ۱۳۹۵

به روز رسانی در: ۲۲ آبان ۱۳۹۵

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

1500 تومان – خرید

مقاله ويژگيهاي چربي مورد استفاده در خوراك دام و طيور

فهرست مطالب

 

ويژگيهاي چربي مورد استفاده در خوراك دام و طيور

مقدمه

هدف و دامنه كاربرد

تعريف

ويژگيها

نمونه‏برداري و روشهاي آزمون

بسته بندي و نشانه گذاري

 

بسمه‏تعالي

پيشگفتار

 استاندارد ويژگيهاي چربي مورد استفاده در خوراك دام و طيور كه بوسيله كميسيون فني خوراك دام و طيور تهيه و تدوين شده و در هفتاد و هشتمين كميته ملي استاندارد فرآورده‏هاي كشاورزي و غذائي مورخ ۶۷/۱۲/۲۱ مورد تائيد قرار گرفته , اينك به استناد ماده يك قانون مواد الحاقي به قانون تأسيس مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران مصوب آذرماه ۱۳۴۹ بعنوان استاندارد رسمي ايران منتشر مي‏گردد .

 براي حفظ همگامي و همآهنگي با پيشرفتهاي ملي و جهاني صنايع در زمينه صنايع و علوم , استانداردهاي ايران در مواقع لزوم مورد تجديدنظر قرار خواهند گرفت و هرگونه پيشنهادي كه براي اصلاح يا تكميل اين استانداردها برسد در هنگام تجديدنظر در كميسيون فني مربوط مورد توجه واقع خواهد شد .

 بنابراين براي مراجعه به استانداردهاي ايران بايد همواره از آخرين چاپ تجديدنظر آنها استفاده نمود .

 در تهيه و تدوين اين استاندارد سعي شده است كه ضمن توجه به شرايط موجود و نيازهاي جامعه حتي‏المقدور بين اين استاندارد و استاندارد كشورهاي صنعتي و پيشرفته همآهنگي ايجاد شود .

 لذا با بررسي امكانات و مهارتهاي موجود و اجراي آزمايشهاي لازم اين استاندارد با استفاده از منابع زير تهيه گرديده است :

 

۱- Bailey , s Industrial oil and FAT produts Volume I  ۱۹۷۹

۲- Handbuch der Futtermittel 3

prof.DR. Becker und Nehring 1967

۳- Nutrition of the chicken Scott Necheim Young 1976

۴- A.O.C.S. Volume 62 /number 8/Agust 1987

 

 ۵ ـ غذاهاي دام و طيور و روشهاي نگهداري آنها ( چاپ سوم ) دكتر كريم نيك‏پور تهراني دكتر عبدالحسين مرواريد , دكتر محمود شعاع , دكتر هوشنگ ساعدي چاپ ۱۳۶۶

  ويژگيهاي چربي مورد استفاده در خوراك دام و طيور

  مقدمه

 از چربيهاي غيرقابل استفاده در تغذيه انسان مي‏توان بعنوان منبع انرژي براي تغذيه دام و طيور استفاده نمود . معمولا هرگرم چربي خالص ۹/۳ كيلوكالري انرژي توليد مي‏كند و در مقايسه با ساير مواد انرژي‏زا , چربيهاي قابل هضم ۲/۳۵ برابر بيشتر از كربوهيدراتها و پروتئين‏هاي قابل هضم انرژي توليد مي‏كند . اين گونه مواد قابليت هضم غذا را بالا برده و اشتهاي حيوان را زياد مي‏كند .

 علاوه بر اين چربيها داراي مقادير قابل توجهي اسيدلينولئيك و ويتامين‏هاي محلول در چربي مي‏باشد كه از نظر تغذيه بسيار حائز اهميت است . با توجه به مراتب فوق چنانچه استفاده از چربيها بطور صحيح صورت گيرد افزودن مقداري از آن به جيره غذائي مقرون به صرفه خواهد بود .

  ۱ ـ هدف و دامنه كاربرد

 هدف از تدوين اين استاندارد تعيين ويژگيهاي چربي مورد مصرف در خوراك دام و طيور است .

  ۲ ـ تعريف

 چربيهاي مورد استفاده در تغذيه دام و طيور از دو منشأ بدست مي‏آيد .

 ۲۱– منشأ حيواني : عبارت از چربي است كه از لاشه حيوانات در كشتارگاهها پس از فرآيند صنعتي به صور مختلف مورد مصرف قرار مي‏گيرد .

 ۲۲– منشأ گياهي : عبارتست از اسيدهاي چربي كه از مراحل تصفيه كارخانجات روغن نباتي بدست مي‏آيد .

  ۳ ـ ويژگيها

 ۳۱– ويژگيهاي فيزيكي

 ۳۱۱– رنگ : برحسب منشأ و نوع چربي رنگ آنها فرق مي‏كند . رنگ چربيهاي حيواني از سفيد تا قهوه‏اي روشن متغير است در صورتيكه رنگ اسيدهاي چرب آزاد گياهي قهوه‏اي تيره است .

 ۳۱۲– بو : چربي مورد استفاده بايد داراي بوي مخصوص بخود بوده و عاري از بوي تند و فساد باشد .

 ۳۲– ويژگيهاي شيميائي :

مقاله ويژگيهاي چربي مورد استفاده در خوراك دام و طيور

پاسخ دهید