مقاله ويژگيهاي پودر پر خوراك دام و طيور

تعداد صفحات: 9

کیفیت محصول: عالی

نوع فایل: ورد ،

دسته بندی:

قیمت: 1000 تومان

تعداد نمایش: 13 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: ۲۲ آبان ۱۳۹۵

به روز رسانی در: ۲۲ آبان ۱۳۹۵

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

1000 تومان – خرید

مقاله ويژگيهاي پودر پر خوراك دام و طيور

فهرست مطالب

 

ويژگيهاي پودر پر مورد مصرف در خوراك دام وطيور

 هدف

 دامنه كاربرد

 تعريف

 طرز تهيه

 ويژگيها

عوامل ناپذيرفتني

 نمونه برداري

 بسته بندي و نشانه گذاري

 

 

بسمه تعالي

پيشگفتار

 استاندارد ويژگيهاي پودر پر ( خوراك دام و طيور ) كه به وسيله كميسيون فني خوراك دام و طيور تهيه و تدوين شده و در هفتاد و هشتمين كميته ملي استاندارد فرآورده‏هاي كشاورزي و غذايي مورخ ۶۷/۱۲/۲۱ مورد تأييد قرار گرفته , اينك به استناد ماده يك قانون مواد الحاقي به قانون تأسيس مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران مصوب آذر ماه ۱۳۴۹ به عنوان استاندارد رسمي ايران منتشر مي‏گردد.

 براي حفظ همگامي و هماهنگي با پيشرفتهاي ملي و جهاني صنايع و علوم استانداردهاي ايران در مواقع لزوم و يا در فواصل معين مورد تجديد نظر قرار خواهند گرفت و هرگونه پيشنهادي كه براي اصلاح يا تكميل اين استانداردها برسد در هنگام تجديد نظر در كميسيون فني مربوط مورد توجه واقع خواهد شد .

 بنابراين براي مراجعه به استانداردهاي ايران بايد همواره از آخرين چاپ وتجديد نظرآنها استفاده نمود .

در تهيه و تدوين اين استاندارد سعي شده است كه ضمن توجه بشرايط موجود و نيازهاي جامعه حتي المقدور بين اين استاندارد و استاندارد كشورهاي صنعتي و پيشرفته هماهنگي ايجاد شود.

  لذا با بررسي امكانات و مهارت‏هاي موجود و اجراي آزمايشهاي لازم اين استاندارد با استفاده از منبع زير تهيه گرديده  است:

 Edition 1984 Feed stufls Ingredient Analysis Tabls1

 ويژگيهاي پودر پر مورد مصرف در خوراك دام وطيور

۱ ـ هدف

 هدف از تدوين اين استاندارد تعيين ويژگيها , بسته بندي , نشانه گذاري , نمونه برداري و روشهاي آزمون پودر مورد مصرف در خوراك دام و طيور است .

۲ ـ دامنه كاربرد

 كاربرد اين  استاندارد در مورد پودر هيدروليز شده مرغ و خروس ۱ است كه عمدتا ” در تغذيه طيور بكار مي‏رود .

۳ ـ تعريف

 پودر پر محصولي است كه از پرهاي تميز , سالم و فاسد نشده عاري از ساير مواد حاصله از كشتارگاه طيور كه به كمك فشار و بخار ۲ آب هيدروليز شده باشد بدست مي‏آيد محصول به دست آمده بايستي عاري از مواد اضافي باشد لازم به تذكر است كه در تهيه پودر پر نبايد از مواد تسريع كننده عمل هيدروليز استفاده شود .

 

۴ ـ طرز تهيه

 براي تبديل پر به پودر عمل هيدروليز نقش تعيين كننده دارد اين عمل در ديگ پخت دو جداره كه در داخل مجهز به بهم زن و همچنين داراي دو دريچه يكي در بالا براي ريختن پر به داخل آن و ديگري در زير به منظور خروج محصول است مي‏باشد . معمولا ” پر در داخل ديگ تحت فشار ۳ اتمسفر و در حرارت ۱۵۰ درجه سلسيوس همراه با بخار آب و به مدت نيم ساعت تبديل به پودر قابل هضم مي‏شود كه پس از خشك شدن از دريچه زيرين خارج شده و قابل مصرف مي‏گردد .

۵ ـ ويژگيها

 ۵۱ ويژگيهاي فيزيكي :

 ۵۱۱– رنگ : رنگ پودر بر حسب نحوه تهيه و رنگ پر از نخودي روشن تا قهوه‏اي روشن متغير مي‏باشد .

 ۵۱۲– بو : پودر پر داراي بوي مخصوص به خود است .

 ۵۱۳– اندازه : درشتي ذرات‏پودر پر بايد به اندازه‏اي باشد كه از الك با قطر چشمه‏هاي ۲/۸ ميليمتر عبور كند .

 ۵۲– ويژگيهاي شيميايي :

مقاله ويژگيهاي پودر پر خوراك دام و طيور

پاسخ دهید