طرح تولید ژلاتین از پودر استخوان

طرح تولید ژلاتین از پودر استخوان

اندازه: 568.95K

تعداد صفحات: 45

کیفیت محصول: عالی

نوع فایل: پی دی اف ،

دسته بندی:

قیمت: 4000 تومان

تعداد نمایش: 27 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: ۹ آذر ۱۳۹۵

به روز رسانی در: ۹ آذر ۱۳۹۵

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

4000 تومان – خرید

معرفی محصول :
ژلاتین یک محصول پروتئینی است که از منابع مختلف از کلاژنها و مواد پروتئینی دامی
نظیر استخوان و بافت هاي هم بند دامها ، پوست خوك ، گوشت ماهیان غیر خوراکی ، پوست
ماهی و سایر منابع پروتئینی قابل تهیه می باشد ولی از آنجا که منابعی مانند گوشت ماهی و
دام بطور مستقیم مورد مصرف خوراکی دارد و گرانقیمت می باشد معمولا ژلاتین را از ضایعات
پوست و گوشت و استخوان و یا منابع پروتئینی غیر خوراکی تهیه می نمایند که اغلب
بصورت پودرو گرانول تولید می گردد.
مهمترین مصارف ژلاتین در صنایع غذایی ، داروئی و شیمیایی است ( در حدود ۵% از
محصولات غذایی از ژلاتین استفاده می شود) . ژلاتین از مواد غذایی ایمن و سلامت براي
پوست خوك
پوست گاو و گوسفند
استخوان
سایر
درصد مواد اولیه مورد استفاده در تولید ژلاتین در جهان
انسانها محسوب می شود ١. این ماده پروتئینی اهمیت خاصی در صنایع غذائی، داروئی،
صنعتی و پزشکی دارد. به ویژه در صنایع غذایی در تهیه مارمالادها و ژله ها و شیرینی جات
و بستنی ها کاربرد داشته و به آسانی در بدن جذب شده و حتی به هضم سایر مواد غذایی از
طریق تشکیل امولسیون کمکمی نماید.
در صنایع غذایی از ژلاتین بعنوان ایجاد کننده ارزش پروتئینی ، قوام دهنده مایعات
غذایی ، پایدارکننده بعضی از محصولات غذایی و در صنایع شیمیایی بخصوص صنایع
عکاسی و صنایع داروسازي بصورت تولید کپسولهاي ژلاتینی و … استفاده می شود .
الف: ویژگیها:
ژلاتین معمولا بصورت پودر یا گرانول تولید می شود، رنگ آن زرد متمایل به قهوه اي و
تقریبا بی بو و بدون مزه می باشد که از نظر فیزیکی تقریبا شفاف و شکننده می باشد.
ژلاتین در آب گرم ، گلیسرول و اسید استیک محلول و در حلالهاي ارگانیک غیر محلول
می باشد.
ژلاتین در دماي حدود ۳۰ تا ۳۵ درجه حدود ۵ تا ۱۰ برابر وزن خود آب جذب می کند و به
یک ژل آبکی تبدیل می شود . نقطه ژله اي شدن ژلاتینی که از ماهی گرفته می شود پائین
تر از نقطه ژله اي شدن ژلاتین تهیه شده از گاو و خوك می باشد.
ژلاتین یک ماده آمفوتریک است بدین معنا که نه اسیدي است و نه قلیایی . نقطه
۹ می باشد . ژلاتینی که در فرایند اسیدي تولید شده نقطه / ۴ و ۴ / ایزوالکتریکژلاتین بین ۸
ایزو الکتریکبالاتري از ژلاتینی دارد که در فرایند قلیایی تولید شده است.
ب : ترکیبات :
ترکیبات اصلی ژلاتین به شرح زیر می باشد:
مواد تشکیل دهنده درصد (% )
۸۴- پروتئین ۹۰
۱- نمکهاي معدنی ۲
۸- آب ۱۵
European Commission for Health and و World Health Organisation (WHO) -1
سلامت غذایی ژلاتین را تائید نموده اند. Consumer Protection
۹۹ درصد ژلاتین ، پروتئین می باشد ، در کل ژلاتین یک – در حالت خشک حدود ۹۸
ترکیب غیر همگن از پروتئینهاي با وزن مولکولی بالا (حدود ۲۰،۰۰۰ تا ۲۵۰،۰۰۰ ) می باشد.
ساختار فنري آمینو اسیدهاي ژلاتین با باندهاي پپتید به هم متصل شده اند. ترکیب آمینو
می باشد : Gly-Pro-Hyp اسیدهاي اصلی ژلاتین بصورت
درصد نام علامتاختصاري
Gly Glycine 26-34
آمینو اسیدهاي اصلی Pro Proline 10-18
Hyp Hydroxy Proline 7-15
Glu Glutamic Acid 10-12
Ala Alanine 8-11
Arg Arginine 8-9
سایر آمینو اسیدها
Asp Aspartic Acid 6-7
ترکیب آمینو اسیدهاي موجود در
:

 

 

پاسخ دهید