طرح تولید روغن دانه انگور

طرح تولید روغن دانه انگور

اندازه: 0.98M

تعداد صفحات: 69

کیفیت محصول: عالی

نوع فایل: پی دی اف ،

دسته بندی:

قیمت: 5000 تومان

تعداد نمایش: 21 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: ۸ آذر ۱۳۹۵

به روز رسانی در: ۸ آذر ۱۳۹۵

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

5000 تومان – خرید

١- معرفي محصول
١-نام محصول: -١
عنوان تجاري اين محصول در ايران همان روغن هسته انگور است. اما در دنيا اين محصول
مي شناسند که تقريباً در تمامي دنيا با اين عنوان مبادله Grapeseed oil را با نام
مي شود.
: ISIC ٢-شماره تعرفه گمرکي و کد محصول ٣ -١
تحت کلاس توليد و بسته بندي ISIC اين محصول با کد ١٥١٤١٥٤٤ در ليست ٣
روغنهاي خاص در کارخانجات صنايع غذايي مشخص شده است. از طرفي در گمرک کشور
١٥١٥ تحت نام “چربيها و روغنهاي ثابت نباتي” قابل دسترسي مي باشد. / با تعرفه ٩٠
٣- تاريخچه پيدايشمحصول : -١
در طول جنگ جهاني اول بعلت کمبود روغن خوراکي در آلمان و اتريش و مجارستان به
روغن هسته انگور توجه شد تا بتواند جوابگوي کمبود باشد. از لحاظ تاريخي ابتدائي ترين
کارها در سال ١٥٦٠ ميلادي بر روي روغن هسته انگور انجام شده و اولين گزارش ايجاد
کارخانه توليد روغن هسته انگور به سال ١٧٨٠ ميلادي بر مي گردد. در اين صنعت
بيشترين قدمت متعلق به ايتاليا بوده و آن هم بخاطر وجود تاکستانهاي زياد انگور و بالاتر
بودن حجم توليد مشروب و آب انگور در اين کشور گزارش شده است. در فرانسه نيز اين
١٩١٨ ميلادي بنيان گذاشته شد و در سال ١٩٤٠ – صنعت در حدود سالهاي ١٩١٩
ميلادي (در زمان کمبود مواد غذايي در فرانسه) توجه زيادي به اين روغن معطوف گرديد.
٤- معرفي و شناخت محصول -١
بدست مي آيد روغن هسته انگور Vitis vinifera اين روغن از دانه هاي انگور واريته
يک روغن خوشمزه و ايده آل براي آماده کردن غذاهاي سرد وگرم است و سالهاست که در
آشپزخانه هاي اروپا به خاطر طعم خوش و فوايد بهداشتي آن به روغنهاي ديگر ترجيح
داده مي شود.
روغن هسته انگور از هسته هاي انگورهايي است که پس از آبگيري براي آب انگور و سرکه
مصرف مي شوند و در يک روند سالم جهت استحصال روغن مورد استفاده قرار مي گيرد.
روغن هسته انگور صد درصد طبيعي است و هيچ ماده شيميايي به آن اضافه نمي شود
اين روغن بر خلاف روغنهاي ديگر دود نميکند و نميسوزد. نه تنها بر طعم اصلي غذا تأثير
نمي گذارد بلکه اندکي طعم کره اي به آن مي دهد و به همين دليل و آنچه در زير به آن
اشاره خواهد شد مورد تحسين همگان قرار گرفته است.
است که نقش بسيار مؤثري در جلوگيري از امراض E اين روغن منبع سرشاري از ويتامين
قلبي دارد و مانع لخته شدن خون در رگها مي شود.مصرف يک قاشق غذا خوري از روغن
را تأمين مي کند. روغن هسته انگور داراي E دانه انگور، تقريباً نياز روزانه بدن به ويتامين
بالاترين مقدار اسيد لينولئيک يعني ٦٨ تا ٧٦ در صد است. اين اسيد از اسيدهاي چرب
بسيار ضروري براي زندگي انسان محسوب مي شود که بدن قادر به توليد آن نيست. اين
که نوعي از آنتي اکسيدانهاي بسيار خوب است، pronathrocynidins روغن داراي
بافتها و نسوج بدن را از جراحت و آسيبها محافظت مي کند و دانه هاي انگور و عصاره آن
منبع اصلي اين مواد هستند. جالب است بدانيم که روغن هسته انگور بطور طبيعي فاقد
کلسترول است.
دارد ميزان کلسترول مضر HDL اين روغن درحالي که خاصيت افزايش کلسترول مفيد يا
و تري گليسيريد ( نمکهاي آلي حاصل از ترکيب گليسيرين و LDL يا
اسيدهاي چرب) را کاهش مي دهد و به همين دليل راهي مناسب براي پايين آوردن
چربيهاي اشباع شده است و در نتيجه سبب کاهش خطرات ناشي از بيماريهاي قلب و
عروق خصوصاً تصلب شرائين مي شود. اين روغن به خاطر خاصيت نرم کنندگي، در صنايع
آرايشي و بهداشتي مصارف فراواني دارد.از اين روغن براي حالت دهنده مو استفاده مي
شود که حاصل آن موهاي پرپشت و براق و با قدرت رشد خوب و به لطافت تارهاي ابريشم
خواهد بود.
براي تهيه ماده اوليه اين روغن کشت مخصوصي صورت نمي گيرد و از سوي ديگر با
استفاده از هسته انگور مانع از آلودگي محيط زيست مي شود.
از اين روغن در سالادها و انواع غذاها ، براي تهيه شيريني ، گريل و سرخ کردن استفاده
مي شود. درجه حرارت مناسب براي روغن دانه انگور از ساير روغنها مثل روغن زيتون،
کنجد و کانولا بيشتر است. چنانچه غذاي تهيه شده با روغن هسته انگور را در يخچال
نگهداري کنيم روغن آن سفت و سخت نمي شود. مصرف اين روغن بسيار اقتصادي تر از
ساير روغنهاست، چرا که فقط نصف تا ثلث روغن هسته انگور در مقايسه با روغنهاي ديگر
براي پخت و پز مورد نياز است. اين روغن گياهي جايگزين مناسبي است براي ساير روغنها
که در تهيه سالاد و انواع پخت و پز و حتي تهيه شيريني استفاده مي شوند .
جدول ١- ميزان اسيدهاي موجود در روغن هسته انگور
نام اسيد درصد
%٤- اسيد پالمتيک ١١
%٢/٥- اسيد استئاريک ٥
%١٢- اسيد اوليئک ٣٣
%٤٥- اسيد لينوليئک ٧٢
جدول ٢- خصوصيات شيميايي روغن هسته انگور
١٨٧- عدد صابوني ١٩٢
عدد يدي ١٣٠
./٨١، ./٥٥، ./ انديس رايشر ٤٦
./٤ ، ./٢ ، ١/ عدد اسيدي ٥
٧٢- انديستياسيا نوژن ٧٦
جدول ٣- خصوصيات فيزيکي روغن هسته انگور
./ چگالي ٩٢
ضريب شکست
(انديس رفرکت)
١/٤٦٧٨
-١١، -١٢/٥ (oC ) نقطه ذوب
١٦٩-٢٠٣ (oC) نقطه اشتعال
غلظت(ويسکوزيته) در
٣٥(oC )
٨/٥
٣/ ٣٤٨، ٣/ ٥٤٥، ٣/ ثابت دي الکتريک ٥٦٨
رنگ(طبق جدول
لاويباند)
رنگ زرد ٧٠
١١/ رنگ قرمز ٢
جدول

پاسخ دهید