طرح تولید بسته بندي و فرآوري زیتون و روغن زیتون

طرح تولید بسته بندي و فرآوري زیتون و روغن زیتون

اندازه: 834.49K

تعداد صفحات: 77

کیفیت محصول: عالی

نوع فایل: پی دی اف ،

دسته بندی:

قیمت: 5500 تومان

تعداد نمایش: 20 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: ۹ آذر ۱۳۹۵

به روز رسانی در: ۹ آذر ۱۳۹۵

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

5500 تومان – خرید

چکيده :
هدف از انجام اين بررسي ، مطالعه و امکان سنجي احداث واحد توليد روغن زيتون است . در اين
بررسي بازار فروش، واردات و صادرات ، واحد هاي فعال و در دست احداث , منابع تامين مواد اوليه
و کليه ماشين الات و ساير امکانات مورد نياز براي احداث واحد به تفصيل شرح داده شده است.
طبق بررسي انجام شده احداث چنين واحدي نياز به سرمايه ثابتي حدود ١.١٥ ميليارد تومان دارد
و سرمايه در گردش مورد نياز برابر ١.٤١ ميليارد تومان و کل هزينه هاي توليدي سالانه برابر ٧,٩٧
ميليارد تومان است. سرمايه گذاري اوليه طرح ظرف مدت كمتر از ٨ ماه برگشت مي يابد . ليكن
برآورد هاي اقتصادي به شدت تابع قيمت فصلي مواد اوليه مي باشد و توانايي رقابت با شركت هاي
ديگر نيز بسيار حائز اهميت است.
احداث واحد در استان هايي نظير گيلان و گلستان و مازندران و زنجان و قزوين و خوزستان و
فارس که از نقطه نظر راه هاي ارتباطي و امکانات شهرک هاي صنعتي و بعلاوه نزديکي به باغات
زيتون و تهيه زيتون با حداقل هزينه حمل ونقل ، پيشنهاد مي شود .
١- معرفي محصول:
١- مشخصات كلي محصول: -١
( زيتون شور ( کد محصول : ١٥١٣١٢١١
( روغن زيتون ( کد محصول : ١٥١٤١٢١٣
روغن زيتون يکي از قديمي ترين روغن هاي خوراکي است که بيشتر در کشورهاي حاشيه درياي
مديترانه توليد و مصرف مي شود. روغن زيتون از ميوه درخت هميشه سبز اولئا، که متجاوز از ٤٠٠ گونه
دارد، به وسيله استخراج مکانيکي حاصل مي شود. اين گياه در نواحي معتدل و در آب و هواي استوايي
رشد مي کند.
کشت زيتون و روغن گيري از آن در کشورهاي حاشيه درياي مديترانه از فلسطين و سوريه تا يونان، در
اواسط و اواخر عصر مفرغ رايج بوده و روغن زيتون از فلسطين به مصر روانه مي شده است. از کشت
زيتون موادي براي سوخت و روشنايي ، ماده روان کنده، پمادهاي جلدي و غيره تهيه شده و چوب
درخت زيتون به عنوان هيزم براي سوخت و ميوه زيتون به صورت نمک زده استفاده مي شده است.
بعدها ميوه زيتون به عنوان منبعي از روغن خوراکي مورد استفاده قرار گرفت. زراعت زيتون در نيمه اول
قرن نوزدهم، همراه با پيشرفت فن آوري و علم کشاورزي به نقطه اوج خود رسيد.
روغن با روش هاي مختلف که هميشه فيزيکي است از زيتون استخراج و باقيمانده اي به جا مي ماند که
تا ٨ درصد روغن داشته و توسط حلال که معمولا هگزان است روغن کشي و روغن حاصل، روغن تفاله
ناميده مي شود. روغن استخراج شده با روش هاي فيزيکي بوده و اين ناخالصي ها وجه تمايز روغن تفاله
به عنوان يک محصول تجاري از روغن زيتون بکر که فقط به وسيله روش مکانيکي به دست مي آيد و از
روغن زيتون بکر تصفيه شده است.
تعريف زير را براي روغن زيتون بکر، تصفيه شده و (IOOC) گروه مشاوران بين المللي روغن زيتون
روغن تفاله ارائه نموده اند :
روغن زيتون بکر( ويرجين) روغن ميوه درخت زيتون است که توسط له کردن و فشردن مکانيکي يا
ساير روشهاي فيزيکي تحت شرايطي ( مخصوصا شرايط حرارتي ) که تغييري در روغن به وجود نياورد
و عملي بجز شستشو، ظرف به ظرف کردن، جداسازي سانتريفيوژي و صاف کردن انجام نگيرد، به دست
آيد. روغن زيتون بکر به حالت طبيعي و بدون هيچ عملکردي قابل مصرف انسان است. روغن زيتون بکر
بر اساس خصوصيات ارگانولپتيکي( بوياي و چشايي ) و مقدار اسيد چرب آزاد موجود در آن خود به
انواع درجه يک، خوب و متوسط يا معمولي تقسيم بندي مي شود.
روغن زيتون تصفيه شده روغن زيتون بکري است که مقدار

پاسخ دهید