طرح تولید بسته بندي اسانس از گیاهان داروئی

طرح تولید بسته بندي اسانس از گیاهان داروئی

اندازه: 482.23K

تعداد صفحات: 69

کیفیت محصول: عالی

نوع فایل: پی دی اف ،

دسته بندی:

قیمت: 5000 تومان

تعداد نمایش: 22 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: ۸ آذر ۱۳۹۵

به روز رسانی در: ۸ آذر ۱۳۹۵

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

5000 تومان – خرید

چکيده :
هدف از انجام اين بررسي ، مطالعه و امکان سنجي احداث واحد توليد و بسته بندي اسانس از
گياهان داروئي است . در اين بررسي بازار فروش، واردات و صادرات ، واحد هاي فعال و در
دست احداث , منابع تامين مواد اوليه و کليه ماشين الات و ساير امکانات مورد نياز براي احداث
واحد به تفصيل شرح داده شده است.
طبق بررسي انجام شده احداث چنين واحدي نياز به سرمايه ثابتي حدود ٩٢٠ ميليون تومان
دارد و هزينه هاي در گردش سالانه مورد نياز براي توليد و تامين منابع در حدود ٢٥٠ ميليون
تومان برآورد شده است. سرمايه گذاري اوليه طرح ظرف مدت ٢,٨ سال برگشت مي يابد .
احداث واحد در مناطق مختلف کشور با توجه رويش گياهان مختلف در نقاط مختلف امکان
پذير است و با توجه به توسعه ارتباطات و احداث شهرک هاي صنعتي در نقاط مختلف کشور
توجيه پذير است .

بسته بندي اسانس از گياهان داروئي
٢- معرفي محصول :
١- مشخصات کلي محصول : -٢
کد محصول (انواع اسانس وسايرافزودنيهاي موادغذائي (اسانس گياهي و….) : ١٥٤٩١٤١٠
كد محصول (بسته بندي اسانس) : ١٥٤٩١٤٦٠
يكي از گروههاي مواد موثره گياهان، اسانس ها ١ هستند. اسانس ها از نظر تركيب شيميايي همگن
نيستند، بلكه به صورت تركيب هاي مختلفي مشاهده مي شوند، ولي به طور كلي از گروه شيميايي
موسوم به ترپن ها هستند و يا منشا ترپني ٢ دارند. اين تركيبات معمولاً از بو و مزه تندي برخوردارند
و وزن مخصوص آنها اغلب از آب كمتر است. اين مواد به روغن هاي فرار ٣ يا روغن هاي خاص ٤ نيز
معروفند.
اسانس ها در سلول ها و كرك هاي ترشحي منفرد و يا مجتمع، غده هاي ترشحي، مجاري ترشحي
در قسمت هاي سطحي و دروني اندام هاي مختلف برگ ها، ميوه ها، جوانه ها و شاخه هاي گياهان
وجود دارند. سلول ها و بافت هاي ترشحي مذكور ممكن است تنها در يك اندام گياه وجود داشته
باشند (مثلاً تنها در گل يا ميوه) و يا ممكن است در اندام هاي مختلف گياه پراكنده باشند. در اين
صورت اسانس هاي حاصله از نظر كميت، كيفيت و همچنين عناصر و اجزاء تشكيل دهنده از اندامي
به اندام ديگر تفاوت دارند، به طوري كه مثلاً توليد كنندگان عطر و ادكلن به خوبي مي دانند كه
اسانس هاي حاصل از گل هاي نارنج تلخ در مقايسه با اسانس هاي استخراج شده از پوست و ميوه
١ Essence
٢ Terpenes
٣ Volatile Oils
٤ Essential Oils
اين گياه از كيفيت و ارزش بيشتري بر خوردار مي باشند. از اينرو يكي از مهمترين مسائل گياهان
دارويي مطالعه و تحقيق در مورد اسانس موجود در اندام هاي مختلف يك گياه و مقايسه آنها از نظر
ميزان كيفيت و كميت با يكديگر مي باشد. اسانس ها معمولاً در داخل سلول هاي گياهي به شكل
قطرات كروي و گلبول مانند جاي گرفته اند. وجود اسانس تنها در حدود ٢٠٠٠ گونه از ٢٥٠٠٠٠
گونه گياه گلداري كه تا كنون شناخته شده، گزارش گرديده است. مهمترين گياهان دارويي حاوي
اسانس متعلق به خانواده هاي نعناع، سراب، مورد، گشنيز، كاسني، سرو و تعداد كمي از گياهان
ديگر مي باشد.
اسانس ها معمولاً داراي خواص فيزيكي و شيميايي زير هستند :
اسانس ها موادي فرار هستند، در الكل و ديگر حلال هاي آلي حل مي شوند، وقتيكه تازه باشند
عمدتاً بيرنگ به نظر مي رسند كه در اين حالت هيچ گونه شباهتي به مواد روغني ندارند.
اسانس ها معمولاً متعلق به ترپن ها، سزكويي ترپن ها، الكل ها، آلدئيد ها، استرها، فنل ها، اتر ها و
پراكسيدها مي باشند. اين مواد غالباً مانع رشد باكتري مي گردند و خاصيت ضد تورم، ضد دل درد،
آرام بخش، ضد نفخ، اشتها آور و گاهي اوقات خاصيت خلط آوري دارند.
ممكن است اسانس ها با موادي نظير صمغ ها و رزين ها همراه گردند، كه در اين صورت تركيبات
شيميايي حاصل بسيار پيچيده مي گردند. اين تركيبات معمولاً در دماي پايين به صورت جامد
هستند و در دماي بالا ذوب و مايع مي گردند.
خواص فيزيكي
٠) و عموما در / ٠ تا ٩ / وزن مخصوص اسانس ها با مختصر اختلافي معادل يكديگر بوده (حدود ٨
يك دسته معين از حلال هاي آلي حل مي شوند. بطور كلي اسانس ها با آب غير قابل اختلاط مي
باشند ولي مي توانند در عين انحلال كم به خوبي بوي خود را به آن انتقال دهند. قدرت چرخش
نوري و ضرايب شكست اغلب وسيله مناسبي جهت تشخيص آنهاست. اسانس هاي كاملا خالص,
بيرنگ هستند. بخصوص هنگاميكه تازه تهيه شده باشند. ولي در اثر مرور زمان بعلت اكسيداسيون و
رزيني شدن, رنگ آنها تيره مي گردد. اسانس با آنكه نام روغن را به همراه دارند, ولي فاقد تركيب
استر هاي گليسرول اسيد هاي چرب بوده و از

 

پاسخ دهید