طرح تولید بستنی ( چوبی ، لیوانی ، قیفی )

طرح تولید بستنی ( چوبی ، لیوانی ، قیفی )

اندازه: 389.68K

تعداد صفحات: 57

کیفیت محصول: عالی

نوع فایل: پی دی اف ،

دسته بندی:

قیمت: 4500 تومان

تعداد نمایش: 18 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: ۹ آذر ۱۳۹۵

به روز رسانی در: ۹ آذر ۱۳۹۵

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

4500 تومان – خرید

مقدمه
بستنی به احتمال زیاد نوع تحول یافته نوشیدنی هاي یخ زده است. در قرن چهارم قبل از میلاد،
اسکندر کبیر به نوشیدنی هاي یخ زده یا به اصطلاح امروز تگري (تگرگی)، علاقه فراوانی داشته و در
مدارك باستانی نیز دیده شده که در سال ۶۲ قبل از میلاد، نرون، امپراتور روم گروه هایی را به
می فرستاد تا برایش یخ و برف بیاورند، سپسآن را با شربت، (Apennines) کوهستان هاي آپنین
پوره میوه یا عسل مخلوط می کرده و می خورد.
هزاران سال است که آب یخ زده در آسیا به مصرف خوراکی می رسد. مصرف مواد لبنی یخ زده، اولین
بار در ادبیات چین باستان دیده شده است که قدمت این منابع به قرن دوازدهم برمی گردد. بازرگانان و
ماجراجویانی چون مارکوپولو، روش تهیه یخ را از خاور دور به اروپا بردند. در ۱۶۶۰ ، کافه پروکوپ توسط
یک ایتالیایی به نام کولتلی در پاریسافتتاح شد که در آن انواع یخ (طعمدار) و خامه یخ زده یا همان
بستنی، تولید و عرضه می شد.
بعد از آن، دسرهاي یخی راه خود را به آمریکا باز کردند و در سال ۱۷۰۰ میلادي، فرماندار مریلند، از
میهمانان خود با بستنی پذیرایی کرد.
در سال ۱۸۴۳ میلادي، اولین فریزر دستی چرخشی توسط نانسی جانسون اختراع و ثبت شد. در فاصله
سالهاي ۱۸۴۸ و ۶۹ ،۱۸۷۳ بستنی ساز چرخشی دیگر به ثبت رسید و در سال ۱۸۵۱ اولین واحد
صنعتی تولید بستنی توسط جاکوب فیوزل در بالتیمور راه اندازي شد.
یک سال قبل از پایان قرن، آگوست گالین دستگاه هموژنیزه کننده را اختراع کرد که به ایجاد بافت نرم
و خاص بستنی بسیار کمک کرد.
با به وجود آمدن دستگاه هاي سردکننده مکانیکی، اولین فریزر افقی یک پارچه توسط اچ.اچ میلر
ساخته شد که با آن قطعات کوچک بستنی، جداگانه فریز می شدند، اما اولین بستنی قیفی توسط یک
مهاجر ایتالیایی به نام ایتالو مارچیونی در نیویورك تهیه شد و او قالب مخصوص خود را در ۱۹۰۳ به
ثبت رساند و یک سال بعد به طور اتفاقی در نمایشگاه جهانی سنت لوئیسمعرفی شد. در این
نمایشگاه، یک تولیدکننده نان شیرین اهل سوریه به نام حموي تعدادي نان شیرین را به شکل مخروط
لوله کرد تا همسایه بستنی فروشش بتواند براي توزیع بستنی از آن استفاده کند. این شکل عرضه
بستنی تا امروز، یکی از محبوب ترین شیوه ها باقی مانده است. تولید انواع دیگر بستنی از نوع چوبی،
بستنی با رویه میوه و شکلاتی از سال ۱۹۲۰ آغاز شده است که در آن زمان، پدیده اي نوظهور بود.
گزارش حاضر مطالعات امکانسنجی تولید بستنی به روش صنعتی می باشد.
-۱ معرفی محصول
-۱-۱ نام و کد محصول :
بستنی یک فرآورده شیري ویا از اب میوه لذیذ ، مطبوع و خوشایند ذائقه است که در تمام فصول سال
مخصوصا بهار و تابستان مصرف کنند گان فراوان دارد ، اگر بستنی به نحوه بهداشتی و با رعایت اصول
استاندارد تهیه و بسته بندي شود و به دست مصرف کننده برسد ، علاوه بر ایفاي نقش یک فرآیند
تفننی ، منبع سر شاري از مواد انرژي زا جهت سوخت و ساز بدن خواهد بود بستنی در انواع مختلف
به قشر خاصی از جامعه محدود نبوده ، و کلیه افراد بخصوص طبقات جوان تر مصرف کنندگان عمده ان
محسوب می شوند.
متعلق به انواع بستنی و بستنی یخی بر پایه شیر ISIC جدول شماره( ۱)- کد
ISIC ردیف نام کد
۱ انواع بستنی و بستنی یخی بر پایه شیر ۱۵۲۰۱۲۷۰
۱-۲ شماره تعرفه گمرکی:
۲۱۰۵ به ثبت رسیده / انواع بستنی و بستنی یخی ( بر پایه شیر )باشماره تعرفه ۰۰
است که عبارتند از :
( جدول شماره ( ۲
شماره تعرفه کد سیستم نوع کالا
۲۱۰۵/۰۰ ۲۱/۰۵ بستنی
۱-۳ شرایط واردات :
با توجه به اطلاعاتی که از کتاب واردات و صادرات به دست آمد شرایط واردات براي انواع هر محصول
عبارت است از :
جدول شماره ( ۳ )کد تعرفه واردات
حقوق پایه سود بازرگانی شرایط ورود
کمرکی
کد سیستم نوع کالا
– ۲۱۰۵/۰۰ بستنی ۴۶ ۴
ماخذ مرکز امار وزارت صنایع و معادن
همچنین با مراجعه به کتاب مقررات واردات و صادرات وزارت بازرگانی، نتیجهگیري شده است که هیچ
محدودیتی براي واردات بستنی وجود ندارد , اما به دلیل تولید مناسب این محصول در کشور , لذا
واردات این محصول به کشور صورت نمی گیرد.
۱-۴ استانداردهاي محصول:
استاندارد بستنی که به وسیله کمیسیون فنی استاندارد شیر و فرآوردههاي آن زیر نظر کمیته ملی
استاندارد مواد خوراکی و فرآوردههاي کشاورزي و تحت نظارت شوراي عالی استاندارد در مؤسسه
استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تهیه و تدوین گردیده است به استناد ماده یک ((قانون مواد الحاقی
به قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب ۲۴ آذرماه ۱۳۴۹ )) به عنوان
استاندارد رسمی ایران منتشر میگردد. ( شماره استاندارد بستنی ۱۹۶۹ می باشد.)
۱

 

 

پاسخ دهید