طرح توجیهی پرورش و نگهداري زنبور عسل ۱۲۵۰ کندو

طرح توجیهی پرورش و نگهداري زنبور عسل ۱۲۵۰ کندو

اندازه: 102.95K

تعداد صفحات: 15

کیفیت محصول: عالی

نوع فایل: پی دی اف ،

دسته بندی:

قیمت: 1000 تومان

تعداد نمایش: 21 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: ۲۹ آبان ۱۳۹۵

به روز رسانی در: ۲۹ آبان ۱۳۹۵

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

1000 تومان – خرید

طرح توجیهی پرورش و نگهداري زنبور عسل ۱۲۵۰ کندو

خلاصه طرح:
موضوع طرح:
دستگاه صادره كننده مجوز:
ظرفيت اسمي توليدات: ۱۲۵۰ كندو
نوع توليدات:
تعداد شاغلين: ۹ نفر
سرمايه گذاري كل طرح: ۸۹۲٫۹۸ ميليون ريال
سرمايه گذاري ثابت: ۸۳۹٫۸۹ ميليون ريال
سرمايه در گردش: ۵۳٫۱۰ ميليون ريال
درآمد ساليانه: ۱۰۰۰٫۰۰ ميليون ريال
سود ويژه: ۲۰۹٫۸۳ ميليون ريال
دوره بازگشت سرمايه: ۳٫۸ سال
نرخ بازدهي سرمايه: % ۲۶٫۴ درصد
پرورش و نگهداري زنبور عسل
عسل
وزارت جهاد كشاورزي
مشخصات سرمايه گذاري طرح:
۲
مقدمه:
عسل حاوي بيش از هفتاد ماده مفيد براي بدن انسان است. اساسا عسل از گلوكز، فروكتوز و منو
ساكاريد ها ساخته شده است. همچنين عسل داراي آنزيم هاي مفيدي از جمله آميلاز، سوكراز،
كاتالاز، پراكسيداز و ليپاز بوده و در رده بندي غذاهاي سرشار از آنزيمها مقام نخست را به خود
اختصاص داده است. ضمن اينكه مواد معدني مختلفي مانند كلسيم، سديم، پتاسيم، منيزيم، آهن،
كلر، فسفر، گوگرد و يد نيز در عسل يافت ميشوند. عسل به عنوان يك ماده كامل غذايي همچنين
اسيدهاي آلي ( اسيد ماليك، وينيك، ،(B1,B2,B3,B5,B6,C,E,K) داراي انواع ويتامين ها
سيتريك، لاكتيك و اگزاليك ) و پروتئينها بوده و ميتواند ۳۱۵ تا ۳۳۵ كيلوكالري انرژي ( به ازاي
هر يكصد گرم ) توليد نمايد.
از ديگر سو عسل داراي خواص درماني، ضد عفوني كنندگي و حفاظت از مواد آلي در مقابل
تجزيه و فساد ميباشد. ابن سينا دانشمند بزرگ ايران در كتاب قانون ، در مورد معجون فلاسفه (
در هنگام زياد شدن بلغم، اندرون را تقويت، نيرو را زياد، اشتها … »: تهيه شده با عسل ) مينويسد
را باز ميكند، عسل ، خوراكي است كه جواني را جاويدان ميسازد، حافظه را نيرو ميبخشد و گذشته
«. را در خاطره زنده ميكند، انديشه را پاك و زبان را ميگشايد
كليه موارد مطروحه ، اهميت استفاده از عسل به عنوان يك ماده غذايي مقوي و همچنين
دارويي طبيعي را خاطرنشان ميسازند. از ديگر سو با عنايت به رشد جمعيت و تنوع محصولات
توليدي و بالا رفتن سطح رقابت در زمينه عرضه انواع محصولات غذايي ، بهبود مستمر كيفيت
محصولات و ايجاد تنوع در عرضه مناسب تر، از مواردي هستند كه بايستي هر چه بيشتر مد نظر
قرار گيرند. رعايت اين موارد ميتواند منجر به دسترسي آسان و ارزان مصرف كنندگان به مواد
غذايي شود.
طي فرايند پرورش و نگهداري زنبور عسل، همچنين اقدام به ازدياد كندوها ميشود كه اين عمل
به منظور ترميم تلفات و فروش انجام ميپذيرد. در مناطق گرمسير حتي ميتوان از هر كندو يك بچه
كندو گرفت.
با اجراي اين طرح ، علاوه بر كسب سود مناسباقتصادي ميتوان بستر مناسبي را براي اشتغال
نيروهاي ماهر و نيمه ماهر فراهم آورد.
۳
۰٫۰۰۰۰۰۱
قيمت واحد قيمت كل
(ريال) (ميليون ريال)
۰ ۰

طرح توجیهی پرورش و نگهداري زنبور عسل ۱۲۵۰ کندو

پاسخ دهید