طرح توجيهي نان فانتزي باظرفيت ۹۰۰ تن در سال

طرح توجيهي نان فانتزي باظرفيت ۹۰۰ تن در سال

اندازه: 118.69K

تعداد صفحات: 16

کیفیت محصول: عالی

نوع فایل: پی دی اف ،

دسته بندی:

قیمت: 2000 تومان

تعداد نمایش: 26 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: ۲ آذر ۱۳۹۵

به روز رسانی در: ۲ آذر ۱۳۹۵

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

2000 تومان – خرید

طرح توجيهي نان فانتزي
باظرفيت ۹۰۰ تن در سال

خلاصه طرح :
موضوع طرح : احداث وبهره برداري كارگاه توليد نان فانتزي
نوع توليدات وظرفيت : نان فانتزي باظرفيت ۹۰۰ تن درسال
تعداد شاغلين : ۱۷ نفر
مشخصات سرمايه گذاري طرح (ارقام به ميليون ريال)
سرمايه گذاري كل طرح : ۲۷۱۰
سرمايه گذاري ثابت : ۲۴۰۰
سرمايه در گردش : ۲۸۰
در آمد ساليانه: ۳۴۲۰
سود ويژه : ۷۰۲
دوره بازگشت سرمايه : ۴۰ ماه
% نرخ باز دهي سرمايه : ۳۰
۲
مقدمه :
بي شك غلات بيشترين سهم را در سبد غذايي جوامع بشري دارا هستند دراين
ميان گندم به لحاظ دارا بودن خواص ويژه خود ، كه قابليت تبديل شدن به نان
را دارد از اهميت بسزايي برخوردار است . بگونه اي كه برخي از اقلام وحشي آن
از حدود پانزده هزار سال قبل از ميلاد مسيح در مصر و بين النهرين مي روييده
است و دانه هاي اين گياه در كنار موميايي هاي فراعنه مصر از اهرام اين كشور
به دست آمده است .
در ايران ، نمونه هاي گندم در كاوش هاي باستان شناسي انجام شده در دامغان ،
غارهاي نزديك به درياچه مازندران وهمدان بدست آمده است و باستان
شناسان عقيده دارند كه گندم از حدود ۵ تا ۶ هزار سال قبل از ميلاد مسيح در
اين مناطق كشت مي شده است .
براي پخت نان از زمان هاي بسيار دور روش هاي بسيار متنوع و جالبي وجود
داشته است . به احتمال زياد قديمي ترين روش پخت نان كه بيشتر در ميان چادر
نشينان متداول بوده ، روشي است كه براي پخت يك نوع نان ابتدايي بنام كوماج
۳
مورد استفاده قرار مي گرفته است . پس از آن ، پخت نان هاي مسطح نظير
لواش بروي سنگ يا تابه داغ رايج گرديد . كم كم تنور هايي كه هنوز در بسياري
از نفادط دنيا به خصوص ايران

طرح توجيهي نان فانتزي
باظرفيت ۹۰۰ تن در سال

پاسخ دهید