طرح توجيهي توليد و بسته بندي ماست پاستوريزه

طرح توجيهي توليد و بسته بندي ماست پاستوريزه

تعداد صفحات: 15

کیفیت محصول: عالی

نوع فایل: پی دی اف ،

دسته بندی:

قیمت: 2000 تومان

تعداد نمایش: 20 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: ۴ آذر ۱۳۹۵

به روز رسانی در: ۴ آذر ۱۳۹۵

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

2000 تومان – خرید

طرح توجيهي توليد و بسته بندي ماست پاستوريزه

خلاصه طرح:
موضوع طرح: توليد و بسته بندي ماست پاستوريزه
دستگاه صادره كننده مجوز: وزارت صنايع و معادن
ظرفيت اسمي توليدات: ۸۰۰ تن
نوع توليدات: توليد و بسته بندي ماست پاستوريزه
تعداد شاغلين: ۱۲ نفر
سرمايه گذاري كل طرح: ۳۰۶۲٫۶۵ ميليون ريال
سرمايه گذاري ثابت: ۲۵۳۱٫۶۰ ميليون ريال
سرمايه در گردش: ۵۳۱٫۰۵ ميليون ريال
درآمد ساليانه: ۴۸۰۰ ميليون ريال
سود ويژه: ۵۳۸٫۸۹ ميليون ريال
دوره بازگشت سرمايه: ۴٫۶ سال
نرخ بازدهي سرمايه: % ۲۱٫۸ درصد
مشخصات سرمايه گذاري طرح:
۲
مقدمه
جمعيت جهان كه در آغاز قرن پيش حدود دو ميليارد نفر تخمين زده ميشد به بيش از شش ميليارد نفر در
آغاز سده جديد افزايش يافته و پيش بيني ميشود كه تا سال ۲۰۲۰ اين رقم از مرز هشت ميليارد نفر عبور كند،
يعني در طول فقط دو دهه ، جمعيتي بالغ بر كل جمعيت جهان در آغاز قرن بيستم به جمع نفوس جهان افزوده
خواهد شد.
نياز روزافزون اين جمعيت رو به رشد به مواد غذايي ، رشدي جهشي را در صنايع غذايي تمام ملل ايجاب
مينمايد. شير، يكي از مهم ترين مواد خوراكي مورد استفاده بشر است. شير با دارا بودن مقدار زيادي پروتئين ،
ويتامين ، كلسيم ، ساير مواد معدني و نيز حدود ۷۵۰ كيلوكالري انرژي در هر ليتر ميتواند سهم عمده اي در
سلامت و سبد غذايي افراد جامعه داشته باشد.
در اين ميان ، نكته قابل تامل ، استفاده از روش هايي براي حفظ بهداشت و سلامت شير از محل توليد تا
مصرف نهايي آن است به طوريكه ضمن جلوگيري از فساد شير ، از سرايت احتمالي بيماري هاي مشترك انسان و
دام نيز به مصرف كننده پيشگيري شود. يكي از كهن ترين اين روش ها تهيه ماست از شير است. توليد و استفاده
از ماست اولين بار در مناطقي از آسياي ميانه و سپس اروپاي شرقي و مركزي آغاز گرديد و امروزه به واسطه
سهولت توليد و نگهداري ، به يكي از مهم ترين فراورده هاي لبني مبدل گشته است.
مراحل توليد ماست به ترتيب عبارتند از: تصفيه شير خام، استاندارد سازي چربي، افزايش مواد جامد، گرم كردن
اوليه، هموژن سازي، انجام عمليات حرارتي در دماي ۹۰ درجه سانتيگراد، سردكردن تا ۴۳ درجه سانتيگراد ،
اضافه كردن مايه و مواد افزودني، پركردن، آنلوباسيون، سردكردن و انبار كردن است.
هدف ارائه كنندگان اين طرح خريد و تبديل شير خام به ماست پاستوريزه است كه علاوه بر اينكه نقش بسزايي
در حفظ سلامت شير توليدي واحدهاي دامداري دارد، داراي توجيه اقتصادي مناسبي نيز ميباشد و همچنين
زمينه اشتغال نيروهاي ماهر و نيمه ماهر را فراهم ميآورد.
۳

طرح توجيهي توليد و بسته بندي ماست پاستوريزه

پاسخ دهید