طرح توجيهي توليد ماكاروني با ظرفيت ۲۷۵۰ تن در سال

طرح توجيهي توليد ماكاروني با ظرفيت ۲۷۵۰ تن در سال

اندازه: 161.63K

تعداد صفحات: 20

کیفیت محصول: عالی

نوع فایل: پی دی اف ،

دسته بندی:

قیمت: 2000 تومان

تعداد نمایش: 21 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: ۲ آذر ۱۳۹۵

به روز رسانی در: ۲ آذر ۱۳۹۵

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

2000 تومان – خرید

طرح توجيهي توليد ماكاروني با ظرفيت ۲۷۵۰ تن در سال

خلاصه طرح :
موضوع طرح : توليد ماكاروني با ظرفيت ۲۰۰۰ تن در سال
نوع توليدات : ماكاروني
تعداد شاغلين : ۲۰ نفر
مشخصات سرمايه گذاري طرح (ارقام به ميليون ريال)
سرمايه گذاري كل طرح : ۶۰۷۰
سرمايه گذاري ثابت : ۵۴۰۰
سرمايه در گردش : ۴۵۰
در آمد ساليانه: ۷۰۰۰
سود ويژه : ۲۳۷۹
دوره بازگشت سرمايه : ۲۸ ماه
% نرخ باز دهي سرمايه : ۴۴
۲
مقدمه :
فراورده هاي ماكاروني به دو نوعند :
-۱ فراورده هاي ماكاروني ساده
-۲ فراورده هاي ماروني تخم مرغ دار
فراورده هاي ماروني به دونوع توپر وتوخالي نيز دسته بندي ميشوند
فراورده هاي ماروني توپر
از فراورده هاي ماكاروني توپر مي توان :
۰ميلي متر است و / ۰ تا ۸ / -۱ ورمشيل يا رشته فرنگي كه قطرش بين ۵
خود به سه نوع ورميشل راست ، ورمشيل پيچ خورده و ورميشل
پراكنده تقسيم بندي ميشود.
۳
-۲ اسپاگتي كه از متداولترين فراورده هاي ماكاروني است كه قطر آن
۲ ميلي متر است به دو نوع اسپاگتي كوتاه و اسپاگتي / ۱ تا ۵ / حدود ۵
بلند تقسيم بندي مي شود .
-۳ نودل كه يكي ديگر از فراورده هاي ماكاروني است به صورت
۰ ميلي متر و به / نوارهاي محكمي مي باشند به ضخامت حدود ۸
عرض متفاوت نودلها به انواع ، نودل راست ، نودل پيچ خورده و
نودل پراكنده تقسيم بندي ميشود.
-۴ انواع مخصوص اين فراورده هاي ماكاروني به اشكال گوناگون مثل
خربزه ، ستاره ، برنج، و غيره تهيه ميشوند و معمولا” از اين انواع
براي تهيه سوپ استفاده ميشود.
۴
فراورده هاي ماكاروني

طرح توجيهي توليد ماكاروني با ظرفيت ۲۷۵۰ تن در سال

پاسخ دهید