طرح توجيهي توليد شكلات و تافي

طرح توجيهي توليد شكلات و تافي

تعداد صفحات: 15

کیفیت محصول: عالی

نوع فایل: پی دی اف ،

دسته بندی:

قیمت: 2000 تومان

تعداد نمایش: 15 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: ۴ آذر ۱۳۹۵

به روز رسانی در: ۴ آذر ۱۳۹۵

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

2000 تومان – خرید

طرح توجيهي توليد شكلات و تافي

خلاصه طرح:
موضوع طرح:
دستگاه صادره كننده مجوز: وزارت صنايع و معادن
ظرفيت اسمي توليدات: ۶۰۰ تن
نوع توليدات: شكلات و تافي
تعداد شاغلين: ۱۸ نفر
۳۳۷۵ ميليون ريال / سرمايه گذاري كل طرح: ۵۷
۲۱۵۹ ميليون ريال / سرمايه گذاري ثابت: ۱۴
۱۲۱۶ ميليون ريال / سرمايه در گردش: ۴۳
۹۶۰۰ ميليون ريال / درآمد ساليانه: ۰۰
۵۴۹ ميليون ريال / سود ويژه: ۱۴
۳ سال / دوره بازگشت سرمايه: ۸
۲۶ درصد / نرخ بازدهي سرمايه: % ۳
طرح توجيهي توليد شكلات و تافي
مشخصات سرمايه

مقدمه :
شكلات كاكائويي و تافي به عنوان ماده غذايي انرژي زا و مصرفي مي باشد كه بيشتر بعنوان تنقلات مصرف مي شود.
شكلات و تافي در شرايط عادي محيط دو ماه ماندگاري دارد. چنانكه بيش از يكسال در انبار بماند خواص و كيفيت خود
را از دست مي دهد. انبار محصول شكلات و تافي بايستي داراي جريان هواي مناسب باشد. انبار شكلات بايد با رطوبت
نسبي ۶۰ % و درجه حرارت ۱۶ تا ۱۸ درجه سانتيگراد باشد. تحت اين شرايط شكلات بمدت ۶ ماه با كيفيت خوب باقي
خواهد ماند. به طور كلي شكلات بايد در درجه حرارت هاي پايين نگهداري شود.
چنانچه اين محصول با نسبت درصدهاي لازم در فرمول توليد شود رقيبي براي كالاهاي مشابه خارجي مي باشد و
همچنين مي تواند جهت صادرات در بازارهاي خارجي منطقه استفاده گردد.
دانه هاي كاكائو ممكن است از نظر اسانس به دو گروه اصلي تقسيم شوند گروه اول شامل دانه هاي قوي از نظر اسانس و
گروه دوم انواع دانه هاي ضعيف از نظر اسانس خواهد بود. در صنعت شكلات از دو نوع دانه كاكائو استفاده مي گردد، گروه
اول دانه هاي خوب بوده كه محصول آن كره كاكائو است و معادل ۵۶ % كاكائوي خالص است . گروه دوم دانه هاي
متوسط و ضعيف است كه محصول آن پودر كاكائو بوده و معادل ۴۴ % كاكائو خواهد بود. پودر كاكائو معمولا بين ۸ تا ۲۷
درصد چربي دارد . در صنعت شكلات سازي ، دانه هاي بو داده شده پس از آسياب به صورت مس ( ليكور ) در مي آيد.
روش توليد :
با توجه به تنوع طلبي شكلات و تافي ، توليد آن داراي مراحل مختلف بوده و با عنايت به درصد كاكائو ، گلوكز و
همچنين مواد افزودني مصرفي در هنگام توليد فرمولهاي مختلفي را دارا مي باشد. ليكن از نظر كلي و به طور اختصار به
شرح خط توليد مي پردازيم.
ابتدا شكر سفيد مورد مصرف را داخل آسياب ريخته تا از صورت دانه بندي به صورت پودر شكر درآيد و سپس آب و شير
خشك و روغن را به پودر شكر افزوده و همه را در ديگ پخت دو جداره قرار مي دهيم. محلول به دست آمده به طرف
ديگ تافي هدايت مي شود و در ديگ تافي كاكائو ( به صورت پودر يا كره كاكائو ) و لستين و انواع اسانس مصرفي و ساير
افزودني ها به آن اضافه شده و به وسيله ميكسر بالاي ديگ به هم آميخته گشته و خميري يكنواخت تشكيل مي گردد.
كه بعد از توقف كوتاهي شكلات آماده است. به طرف دستگاه پركن هدايت مي گردد و بعد از شكل گرفتن توسط دستگاه
فرم دهنده به ماشين بسته بندي منتقل شده و در دستگاه مذكور با رعايت نكات بسته بندي مناسب كه ممكن است به
صورت كاغذ مومي آلومينيومي و يا سولفان باشد، بسته بندي شده و جهت جلوگيري از فاسد شدن و تغيير شكل در
داخل فريزر قرار گرفته و بعد از مدت كوتاهي به داخل كارتن انتقال يافته و سپس به انبار محصول توليدي حمل
مي گردد.
لازم به ذكر است كه در مورد توليد تافي پس از دستگاه فرم دهنده به فر پخت منتقل شده و از آنجا به دستگاه بسته
بندي انتقال مي يابد. اصولا شكلات در شكل هاي مختلف ، بنابر تقاضاي بازار توليد مي شود، ولي بهترين اندازه از نظر
وزن ۱۵ الي ۳۵ گرم مي باشد.

 

طرح توجيهي توليد شكلات و تافي

پاسخ دهید