طرح توجيهي بسته بندي چاي تي بگ

طرح توجيهي بسته بندي چاي تي بگ

اندازه: 106.49K

تعداد صفحات: 16

کیفیت محصول: عالی

نوع فایل: پی دی اف ،

دسته بندی:

قیمت: 2000 تومان

تعداد نمایش: 20 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: ۴ آذر ۱۳۹۵

به روز رسانی در: ۴ آذر ۱۳۹۵

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

2000 تومان – خرید

طرح توجيهي بسته بندي چاي تي بگ

خلاصه طرح:
موضوع طرح: بسته بندي عسل
دستگاه صادره كننده مجوز: بسته بندي چاي تي بگ
ظرفيت اسمي توليدات: ۱۲۵۰۰۰۰ جعبه
نوع توليدات: بسته بندي چاي تي بگ
تعداد شاغلين: ۱۶ نفر
۱۸۷۹ ميليون ريال / سرمايه گذاري كل طرح: ۳۱
۱۴۹۷ ميليون ريال / سرمايه گذاري ثابت: ۳۳
۳۸۱ ميليون ريال / سرمايه در گردش: ۹۹
درآمد ساليانه: ۳۵۰۰ ميليون ريال
۳۲۲ ميليون ريال / سود ويژه: ۹۰
۴ سال / دوره بازگشت سرمايه: ۵
۲۲ درصد / نرخ بازدهي سرمايه:

مقدمه :
CAMELLIA) چاي يك نوشيدني حاوي كافئين ميباشد كه با خيساندن برگهاي گياه كامليا سيننس
در آب داغ تهيه ميگردد. كشورهاي عمده توليد كننده چاي عبارتند از: چين، هند، (SINENSIS
بنگلادش، پاكستان، ايران، كره، سريلانكا، تايوان، ژاپن، استراليا، آرژانتين، كنيا، اندونزي و نپال.
برگهاي چاي پس از چيدن مانند سيبي كه در معرض هوا قرار ميگيرد تغيير رنگ ميدهد، خيلي سريع پژمرده
شده و اكسيده ميگردند. علت آن تخمير آنزيمي است كه باعث تجزيه كلروفيل و آزاد شدن تانين برگهاي چاي
مي گردد. چاي به ۴ گروه بر اساس درجه و مدت زمان اكسيداسيون برگ هاي چاي تقسيم بندي مي شود.
در واقع روند اكسيداسيون در هر گروه در مرحله خاصي با خارج ساختن آب برگها توسط حرارت
دادن متوقف ميگردد.
روند توليد آن به اين نحومي باشد كه برگهاي چاي را پس از برداشت آن در :(BLACK TEA) -1 چاي سياه
دما ورطوبت كنترل شده رها مي كنند تا اكسيد گردد. اكسيداسيون در چاي سبز قابل ملاحظه
بوده و مدت آن ۲ هفته تا يك ماه بطول مي انجامد. سپس برگهاي چاي خشك مي گردند تا
رونداكسيداسيون متوقف گردد. چايسياه نسبت به انواع ديگر كافئين بيشتري دارد بهمينخاطر طعم آن قويتر
مي باشد. اما بر خلاف چاي سبز،چاي سياه طعم خودرا پس از گذشت سالها از تاريخ توليدحفظ ميكند. اين
نوع چاي متداولترين و پر مصرف ترين نوعچاي در دنيا ميباشد.
روند اكسيداسيون در ايننوع چاي پس از حداقل اكسيد شدگي متوقف مي :(GREEN TEA) -2 چاي سبز
نزيمهاي اكسيد كننده موجود در Ĥ گردد.پس از چيدن برگ هاي چاي سريعا با بخار آب داغ
برگهاي چاي را از ميان برده و سپس برگها را خشك مي كنند. در واقع در چاي سبز مرحله
اكسيداسيون حذف مي گردد. اين نوع چاي طعم ملايم و گياه مانندي دارا بوده و بيشتر در چين و ژاپن مصرف
ميگردد.
اولانگ به معني اژدهاي سبز مي باشد و مرحله اكسيداسيون آن ۲ تا ۳ :(OOLONG) -3 چاي اولانگ
روز بطول مي انجامد. اين چاي نيز در چين و ژاپن مصرف مي گردد.
در تهيه آن از برگهاي تازه روئيده (جوانه ها) چاي استفاده ميگردد كه اكيسد :(WHITE TEA) -4 چاي سفيد
نيز نميگردند. بيشترين اثر ضد سرطاني را اين نوع چاي به خود اختصاص داده است. اين چاي در چين مصرف
ميگردد.

طرح توجيهي بسته بندي چاي تي بگ

پاسخ دهید