طرح توجيهي آرد سوخاري باظرفيت ۳۰۰ تن در سال

طرح توجيهي آرد سوخاري باظرفيت ۳۰۰ تن در سال

اندازه: 116.64K

تعداد صفحات: 16

کیفیت محصول: عالی

نوع فایل: پی دی اف ،

دسته بندی:

قیمت: 2000 تومان

تعداد نمایش: 18 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: ۴ آذر ۱۳۹۵

به روز رسانی در: ۴ آذر ۱۳۹۵

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

2000 تومان – خرید

طرح توجيهي آرد سوخاري باظرفيت ۳۰۰ تن در سال

خلاصه طرح :
موضوع طرح : احداث كارخانه آرد سوخاري
نوع توليدات وظرفيت : نان و سوخاري باظرفيت ۳۰۰ تن درسال
تعداد شاغلين : ۲۵ نفر
مشخصات سرمايه گذاري طرح (ارقام به ميليون ريال)
سرمايه گذاري كل طرح : ۲۷۸۰
سرمايه گذاري ثابت : ۲۳۰۰
سرمايه در گردش : ۳۰۰
در آمد ساليانه: ۳۹۰۰
سود ويژه : ۸۱۱
دوره بازگشت سرمايه : ۳۵ ماه
% نرخ باز دهي سرمايه : ۳۵
۲
مقدمه :
با توجه به روند رو به رشد مصرف مواد غذايي بسته بندي شده در جهان وكشورمان ، ايجاد صنايع
تبديلي و شركتهاي تعاوني صنايع بسته بندي ، جهت توليد نيازمندي هاي كشور و ايجاد اشتغال ضروري
است .
آرد سوخاري درتمام منازل استفاده داردكه استفاده كنندگان ، ياكالاي مورد نظر را از فروشگاه ها
تهيه مي كنند ، كه باتوجه به تعداد اندك توليد كننده اين محصول در سطح كشور تهيه اين كالا براي
همگان ميسر نمي شود ويا به طريق ابتدايي وغير بهداشتي در منازل خود اقدام به تهيه مي نمايند .
بنا بر اين ، هدف از اين طرح تشويق مردم جهت استفاده از محصولات بسته بندي ، تامين نياز مردم
وايجاد اشتغال و درآمد براي اعضاء تعاوني و توزيع كالاي استاندارد و بهداشتي است .
۳
فرايند توليد
۱) توليد نان در واحد هاي نانوايي بطريقه ماشيني
۲ ) انتقال نان به سالن سوخاري وقرار دادن در تونل خشك وآسياب و كيسه كردن محصول
۳) انتقال آرد سوخاري به واحد بسته بندي پس از تاييد مسئول آزمايشگاه جهت بسته بندي در بسته
هاي ۳۰۰ گرمي وغيره
۴) انتقال محصول پس از تاييد كنترل كيفي به انبار وبازاريابي وفروش

طرح توجيهي آرد سوخاري باظرفيت ۳۰۰ تن در سال

پاسخ دهید