تحقیق سرد خانه تحت پوشش آستان قدس رضوي

تحقیق سرد خانه تحت پوشش آستان قدس رضوي

اندازه: 75

تعداد صفحات: 23

قابلیت چاپ: سیاه و سفید

کیفیت محصول: عالی

فایل مشابه: دارد

پشتیبانی محصول: دارد

مجوز انتشار: دارد

نوع فایل: ورد ،

سایز طراحی: A4 ،

دسته بندی:

قیمت: 1500 تومان

تعداد نمایش: 27 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: ۹ مهر ۱۳۹۵

به روز رسانی در: ۲۲ مهر ۱۳۹۵

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

1500 تومان – خرید

تحقیق سرد خانه تحت پوشش آستان قدس رضوي

فهرست مطالب: صفحه
مقدمه ۳
درجه حرارت انبار ۷
سيستم تبريد سردخانه ۹
شيرها ۹
سيستم نور در انبار ۱۱
اوپراتورهاي سقفي ۱۲
فينهاي گاز گرم ۱۳
بخش بخار ۱۶
سالنهاي نگهداري ميوه جات و مواد غذايي ۱۹
بهداشت انبارها ۲۱
روشهاي آزمايشي در سردخانه ۲۲
ضدعفوني انبار ۲۳
مقدمه:
سرد خانه تحت پوشش آستان قدس رضوي = با ظرفيت ton 3000- داراي ۱۷ اتاق- ۱۵ اتاق زير صفر- ۱۲ اتاق بالاي صفر- اتاق بالاي صفر جهت نگه داري ميوه ها، رب و … استفاده مي شود داراي ظرفيت ton 400- 150 است. درجه ي حرارت ميوه جات نسبت به نوع ميوه متفاوت است به عنوان مثال براي نگهداري سيب لبناني براي مدت ۶ ماه درجه ي حرارت بايد بين ۰ تا ۵/۰ و رطوبت نسبي بين ۸۵ تا ۹۵% باشد. براي سيب عباسي درجه ي حرارت ۵/۰+۰ و مدت ماندگاري ۴ ماه است. درصد رطوبت ۷۵ تا ۸۰%- براي گلابي درگزي ۶۵ تا ۷۰% در درجه حرارت c8/0 تا ۰ (گلابي نطنز ۸/۰- تا ۰)
فشار ورودي مايع اواپراتور bar 10- 8 است. مايع كه عبور مي كند فشار شكسته شده و به ۵/۲ تا ۲ بار مي رسد.
مرحله سوم: كمپرسور- (دستگاه متراكم كننده). تشكيل شده از ۳ قسمت: ۱- الكتروموتور ۲- كمپرسور ۳- سپراتور روغن. فشار مكش كمپرسور بين atm 5/3- 2- فشار خروجي كمپرسور atm 10- 8- درجه

تحقیق سرد خانه تحت پوشش آستان قدس رضوي

پاسخ دهید