مقاله علفهاي هرز

مقاله علفهاي هرز

اندازه: 1.02M

تعداد صفحات: 100

نوع فایل: ورد ،

دسته بندی:

قیمت: 7500 تومان

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: ۹ دی ۱۳۹۵

برای خرید این محصول از دکمه روبه رو استفاده کنید:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

7500 تومان – خرید

مقاله علفهاي هرز

فهرست

عنوان                                                                                            صفحه

فصل اول

 

مقدمه………………………………………………………………………………………………………..  ۹

تعریف علفهای هرز……………………………………………………………………………………..  ۱۱

صفات مشخص علفهای هرز………………………………………………………………………….  ۱۲

فهرست اسامی تیره علفهای هرز……………………………………………………………………..  ۱۳

طبقه بندی علفهای هرز………………………………………………………………………………..   ۱۴

ویژگی علفهای هرز……………………………………………………………………………………..  ۲۴

خسارت علفهای هرز……………………………………………………………………………………  ۲۵

راههای خسارت علفهای هرز………………………………………………………………………..  ۲۸

سودمندی علفهای هرز………………………………………………………………………………..   ۲۸

علفهای هرز با اهمیت ایران………………………………………………………………………….   ۲۹

 

فصل دوم

 

علفهای هرز انگلی…………………………………………………………………………………….   ۳۴

علفهای هرز مركبات………………………………………………………………………………….   ۳۷

 

 

 

فهرست

عنوان                                                                                            صفحه   فصل سوم

 

گیاهان هرز آبزی…………………………………………………………………………………………..  ۳۹

طبقه بندی گیاهان آبزی………………………………………………………………………………….   ۴۲

گیاهان باتلاقی………………………………………………………………………………………………   ۴۳

گیاهان مردابی………………………………………………………………………………………………   ۴۴

نمونه هایی از مزاحمت های گیاهان هرز آبزی……………………………………………………   ۴۵

 

 

فصل چهارم

 

مدیریت گیاهان هرز………………………………………………………………………………………  ۴۸

كنترل گیاهان هرز به روش مكانیكی ………………………………………………………………..  ۴۹

كنترل گیاهان هرز به روش بیولوژیكی………………………………………………………………  ۵۰

كنترل بیولوژیكی گیاهان به وسیله حشرات…………………………………………………………  ۵۶

كنترل بیولوژیكی گیاهان به وسیله عوامل بیماریزا………………………………………………..  ۵۸

امكانات آینده برای كنترل بیولوژیكی گیاهان هرز……………………………………………….  ۵۹

كنترل گیاهان هرز به روش شیمیایی …………………………………………………………………  ۶۰

 

 

 

فهرست

عنوان                                                                                            صفحه

فصل پنجم

 

سم شناسی در كشاورزی. ……………………………………………………………………………..   ۶۳

تعیین مقدار علفكش………………………………………………………………………………………  ۶۷

روشهای استفاده از علفكش…………………………………………………………………………..   ۶۹

زمان كاربرد علفكش ها………………………………………………………………………………..   ۷۰

اصول ایمنی افراد در مقابل تاثیر سموم………………………………………………………………  ۷۲

علفهای هرز مقاوم به سموم……………………………………………………………………………   ۷۴

متن انگلیسی و ترجمه……………………………………………………………………………………  ۷۵

 

منابع………………………………………………………………………………….  ۱۰۱

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مقدمه:

 

بشراز زمان قدیم به كشاورزی توجه داشته است وهمیشه در جهت بهبود وتوسعه آن كوشیده وبرای افزایش تولیدات ورونق كشاورزی از تمام عوامل و امكانات موجودر هر دوره بهره گرفته است.

بسیاری از مردم ‌‌‍‍‍كشاورزی را مادر تمدن وصنعت و شاخص درجه رشد وترقی هر  كشوری می دانند ومعتقدند كه بدون كشاورزی پویا استقلال سیاسی واقتصادی كامل هر كشور دور از انتظاراست به خصوص در عصری كه ما زندگی می كنیم از تولیدات كشاورزی به عنوان صلاحی مؤثر در جهت تحكیم حاكمیت وسلطه سیاسی استفاده می شوند.روند افزایش جمعیت جهان از یك سو وتولیدات كشاورزی ونحوه توزیع آنها از سوی دیگر نشان میدهد كه تامین مواد غذایی مورد نیاز بشر با مشكلات فراوان همراه است وتعداد قابل توجهی از مردم یا از كمبود مواد غذایی و سوء تغذیه رنج می برند.

افزایش تولیدات كشاورزی به دو طریق امكانپذیر است :یكی ازدیاد سطح زیر كشت ودیگری افزایش عملكرد در واحد سطح ،افزایش سطح زیر كشت در بسیاری از مناطق با محدودیتهایی از قبیل نبودن اراضی مساعد و كمبود منابع آب وسایر وعوامل تولیدی روبروست ؛ولی برای حصول نتیجه مطلوب در زمینه افزایش تولید در واحد سطح باید اصول و قواعد كشاورزی به موقع ودر حد معقول به كار گرفته شود واز عوامل تولید حداكثر استفاده به عمل آید.

یكی از اصول بسیار مهم كشاورزی كه تاثیر قابل توجهی در افزاش تولید در واحد سطح دارد آن است كه محصول را در مراحل مختلف تولید از گزند عوامل زیان اور حفظ كنند.همواره بخشی از تولیدات كشاورزی بر اثر حمله ی این نوع عوامل از لحاظ كمّی‌ و كیفی آسیب می بینند و در بعضی موارد كل محصول از بین می رود.به غیر از سیل،تگرگ،بادو سرمای بی موقع،عوامل دیگری مانند:بیماریهای گیاهی،آفات و علفها هرز به محصولات كشاورزی خسارت وارد می كنند.

علفهای هرزبعنوان یكی از مهم ترین عوامل كاهش دهنده محصولات كشاورزی به شمار می روند،بطوریكه كه مشكلات این گیاهان،ملیونها كشاورز وهزاران محقق را به خود مشغول داشته است.به عقیده برخی از محققان ،خسارت علفهای هرز به محصولات زراعی می تواند بین ۱۰تا ۱۰۰ درصد متغیر باشد وبطوری كه اگر این گیاهان بدرستی كنترل یا مدیریت نشوند،زیان آنها به تولیدات كشاورزی می تواند بیش از آفات وبیماریها باشد.

از۲۵۰۰۰۰ گونه گیاهی شناخته شده حدود ۲۵۰ گونه (۱/۰ درصد)آن علف هرزمی باشند كه ۷۶ گونه از آنها جزء مضر ترین علفهای هرز دنیا به شمار می روند.

این ۷۶ گونه به ۳۰خانواده گیاهی تعلق دارند كه حدود نیمی ازآنها با آنكه دركشور ما سابقه طولانی دارد اما تا دهه اخیر بعنوان فعالیتی جنبی به حساب می آمد.شناخت بیشتر نقش علفهای هرز در كاهش تولید باعث آن گردیده كه در سالهای اخیر توجه به شناخت وكنترل این گیاهان بیشتر شود. به طوری كه امروزه تلاش تعدادی ازكشاورز ان ما درجهت كنترل علفهای هرز،مبتنی بر روشهای علمی است كه دركشور های پیشرفته رایج می باشد.

از طرف دیگر مشكلات زیست محیطی ناشی ازكاربرد بی رویه علفكش ها سبب شده كه در رابطه با كنترل علفهای هرز قبل از هر چیزتوجه ویژه ای به شناخت بیولوژی واكولوژی این گیاهان معطوف شود. برای دست یابی به یك نظر جامع درمورد مسئله علفهای هرز،شناخت دقیق فلور علفهای هرز ضروری است، در حقیقت ماهیت فلور علفهای هرز تا حد زیادی زمان و روش كنترل را تعیین می كند.

بنا براین شناسایی و برآورد جمعیت علفهای هرز هر منطقه به عنوان  یك نیاز اولیه   برای اتخاذ روشی موثر در اجرای برنامه های كنترل مطرح است. شناسایی فلور

علفهای هرز یك منطقه علاوه بر نقشی كه در مدیریت این گیاهان دارد،می تواند در زمینه استفاده های دارویی و مرتعید از این گیاهان نیز حائز اهمیت باشد.

 

مقاله علفهاي هرز

برای خرید این محصول از دکمه روبه رو استفاده کنید:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

7500 تومان – خرید

پاسخ دهید