طرح توجيهي نان فانتزي باظرفيت ۹۰۰ تن در سال

طرح توجيهي نان فانتزي باظرفيت ۹۰۰ تن در سال

اندازه: 118.69K

تعداد صفحات: 16

نوع فایل: پی دی اف ،

دسته بندی:

قیمت: 4500 تومان

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: ۲ آذر ۱۳۹۵

برای خرید این محصول از دکمه روبه رو استفاده کنید:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

4500 تومان – خرید

طرح توجيهي نان فانتزي
باظرفيت ۹۰۰ تن در سال

خلاصه طرح :
موضوع طرح : احداث وبهره برداري كارگاه توليد نان فانتزي
نوع توليدات وظرفيت : نان فانتزي باظرفيت ۹۰۰ تن درسال
تعداد شاغلين : ۱۷ نفر
مشخصات سرمايه گذاري طرح (ارقام به ميليون ريال)
سرمايه گذاري كل طرح : ۲۷۱۰
سرمايه گذاري ثابت : ۲۴۰۰
سرمايه در گردش : ۲۸۰
در آمد ساليانه: ۳۴۲۰
سود ويژه : ۷۰۲
دوره بازگشت سرمايه : ۴۰ ماه
% نرخ باز دهي سرمايه : ۳۰
۲
مقدمه :
بي شك غلات بيشترين سهم را در سبد غذايي جوامع بشري دارا هستند دراين
ميان گندم به لحاظ دارا بودن خواص ويژه خود ، كه قابليت تبديل شدن به نان
را دارد از اهميت بسزايي برخوردار است . بگونه اي كه برخي از اقلام وحشي آن
از حدود پانزده هزار سال قبل از ميلاد مسيح در مصر و بين النهرين مي روييده
است و دانه هاي اين گياه در كنار موميايي هاي فراعنه مصر از اهرام اين كشور
به دست آمده است .
در ايران ، نمونه هاي گندم در كاوش هاي باستان شناسي انجام شده در دامغان ،
غارهاي نزديك به درياچه مازندران وهمدان بدست آمده است و باستان
شناسان عقيده دارند كه گندم از حدود ۵ تا ۶ هزار سال قبل از ميلاد مسيح در
اين مناطق كشت مي شده است .
براي پخت نان از زمان هاي بسيار دور روش هاي بسيار متنوع و جالبي وجود
داشته است . به احتمال زياد قديمي ترين روش پخت نان كه بيشتر در ميان چادر
نشينان متداول بوده ، روشي است كه براي پخت يك نوع نان ابتدايي بنام كوماج
۳
مورد استفاده قرار مي گرفته است . پس از آن ، پخت نان هاي مسطح نظير
لواش بروي سنگ يا تابه داغ رايج گرديد . كم كم تنور هايي كه هنوز در بسياري
از نفادط دنيا به خصوص ايران

طرح توجيهي نان فانتزي
باظرفيت ۹۰۰ تن در سال

برای خرید این محصول از دکمه روبه رو استفاده کنید:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

4500 تومان – خرید

پاسخ دهید